donderdag 1 juli 2010

Gezicht van de zwingodin
Na zes weken zwoegen is mijn uiterlijk grotendeels klaar. Nu mijn innerlijk nog:) Hard aan het werk, er moet wel een beetje een round character komen.

3 opmerkingen:

 1. De geheimzinnige glimlach van Monalisa, eindelijk weten we wie er model stond...
  Je innerlijk krijgen we bijna dagelijks mee op deze site, ook met een glimlach voor velen. Sommigen zal het echter ontgaan: zeurende zuurpruimen zullen zeiken; ze zijn ziende zichtloos, zonder zorg: Zwingevoeloze Zwinzwijnen zomeren zilte zandkastelen, zinloze zaken zonder zwakte 't Zwin.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zwingodin, geen mening over het voetbal? Geen jubel stemming? Ben je dan toch emotieloos? Wil je niet even ook Oranje scoren?
  Ik zie het al helemaal voor me, je verschijnt eindelijk op/in 't Zwin tijdens de finale Nederland - Duitsland zodat onmiddellijk na de wedstrijd zich of gefrustreerde Nederlanders, oder frustrierter Deutscher, hun verlies bot vieren op uw verschijning. Als we winnen krijgt u van mij een oranje Plopmuts.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Och Emiel, de Zwingodin is niet emotieloos, en vindt het best aardig dat er zondag een finale is. Maar de onweerstaanbare natuur hier, alsook het grandioze weer, en de kopzorgen over de epoxyverbindingen maken dat voetbalspelletje inderdaad tot een kwestie van minder belang. Desalniettemin hoop ik van harte dat de landgenoten gaan winnen. Overigens verschijn ik wel VOOR de finale, kan ik je verklappen. Dus ik zal nog wat mee joelen en juichen op locatie.

  BeantwoordenVerwijderen