vrijdag 22 juli 2011

Truzements mannenkoor

Sja, mijn maker heet Marie Louise. Laat dit nu zijn doorgedrongen tot sommigen... en voila, per mail kreeg ik de mededeling: Het Mannenkoor van Retranchement (Truzements mannenkoor) zingt over Marie Louise...

Op mijn verzoek mailde de toerist een paar op mobiel gemaakt filmpje van een bijeenkomst gisteravond in de St. Baafkerk. De kwaltiteit kan dus beter, maar het was een hele ervaring, aldus de mailer.

Ook waren er Zeeuws Vlaamse verhalen van schrijfster Anita Tournois-Maas uit Breskens, die ze voordroeg in sappig ZeeuwsVlaams, en expressief als een ware actrice. Zij zal in de toekomst nog voordragen in Nieuwvliet. In de gaten houden dus!

Hieronder opnames van het Truzements mannenkoor.

3 opmerkingen:

 1. Ik was daar ook. In de kerk zag ik een beeld van Zeus dat ik mooi bij u vond passen. Maar ik kan geen beeld bij mijn reactie plaatsen? Ik heb een digitale foto. Els.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dag Els,
  Stuur vooral die foto op naar Zwingodin@live.nl! Helaas kun je als gewone sterveling inderdaad geen beelden plaatsen in een reactie. Maar als zeus er een beetje uitziet, dan zet ik hem gewoon in de blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En ik hoorde dat het Truzements Mannenkoort ook in Truzement zelf optreedt, in de middag, tijdens een smartlappenevenement op 20 augustus.

  BeantwoordenVerwijderen