woensdag 6 juli 2011

Actieplan borstherstel


Sja, dat kon er ook nog wel bij. Zo krijg je dus levenservaring. De meest extreme weersomstandigheden doorstaan... springtij... dwarsliggende gemeente... straaljagers en helikopters boven het hoofd... en op een dag krijg je asiel van een paviljoenhouder, sta je eindelijk klaar voor het nieuwe leven en barst de borst open.

Het actieplan was gauw gemaakt: nieuwe epoxy, een vlijmscherp mes om het pur weg te snijden (ook op de belendende palen) en een paar hulpkunstenaars ingeschakeld. Dezelfde avond nog.

Zo gezegd zo gedaan. Het pur was hard en uitgewerkt. Twee hulpkunstenaars konden trouwens ook zichzelf met schuursponzen gaan bewerken: pur tussen vingers en tenen. Ladder geleend van de zeilschool, en bij zonsondergang een hersteloperatie - de zoveelste.

Stuwing dan wel gezwel werd weggesneden (en bewaard), naden zorgvuldig hersteld. Wonder boven wonder bleek er na twee uur noeste arbeid niets meer te zien.

Toegesnelde Zwinwandelaars fotografeerden en verzonden het beeld
naar zwingodin@live.nl

1 opmerking:

  1. Staat de Godin nu met haar hand aan de borst van ML? Controleert ze deze ook op pur? Of wie staat nu wie te bewerken?

    BeantwoordenVerwijderen