dinsdag 15 juni 2010

Vuvuzela's in het Zwin

Even nog dacht ik dat ik die malle oranje toeters wel sierlijk vond. Het geluid best feestelijk. Maar. Iemand heeft bedacht dat de Vuvuzela leuk is op je... mobiel. Lieve mensen, wanneer u het Zwin betreedt, het is een natuurgebied weet u wel, wilt u dan de Vuvuzela app/ringtone uitzetten aub? Dit vanwege de sensibiliteit van mijn gouden oren!

3 opmerkingen:

 1. Geen gevoel voor sfeer da's duidelijk. Gouden oren en een Zwingodin, het is als gouden ringen en apen. Mogelijk dat het slechts klatergoud is. Is het goud wel gemerkt? Geoormerkt in dat geval?
  Een gouden hart had prettiger geweest. Wat dacht je van morgenstond brengt goud in de....oren? Maar toch, in verband met 't Zwin: er is geen goud zonder schuim!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beste Karel, vind je het erg als ik zeg dat ik echt niets begrijp van deze poezie? gouden harten, gouden monden, gouden oren en dan ook nog schuim:) Het goud is bladgoud. Dat is al duur zat en bovendien kan ik goud niet kneden en klei wel.
  Maar, nogmaals, mijn oortjes houden eigenlijk helemaal niet zo van ringtones, en al helemaal niet van deze. Doe mij maar nachtegalen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ach elk vogeltje zingt zoals het gebekt is.De Nederlandse taal zit vol met prachtige spreekwoorden, ik somde er een aantal op in het verband met dat goud, maar als je oren daar niet naar staan.....?

  BeantwoordenVerwijderen