vrijdag 4 januari 2013

Sportoase: nieuw zwembad Knokke bevalt toeristen

Beleefde kinderen in de kerstvakantie, die tegen elkaar zeggen: Paul, die meneer wil erlangs zwemmen, wil even opzij gaan. En: een walhalla aan glijbanen, maar in een aparte ruimte zoadat je niet overal stapelgestoord wordt van geplons. En het non plus ultra voor een groot spectakelzwembad: er is ook een gewoon wedstrijdbad waar serieuze baantjes getrokken kunnen worden. Fijn voor iedereen boven de puberleeftijd. En dan ook nog beleefd volk...
Het regent complimenten aan mijn paalhoofd over het nieuwe zwembad in Knokke, zie http://www.sportoase.be.
Nog een paar:
'Het is er niet zo akelig warm'
'Er is een fijne sauna MET stoombad'
'Het ziet er leuk uit, met watersportthema en dito design'
'Je kunt alleen boven eten, zodat je niet de hele tijd blote en natte dikzakken met bier en patat moet zien'

Niet 1 wanklank gehoord of het moest de moeder van drie kids zijn die 36 euro kwijt was voor 3 zwembroekjes, aangezien 'aanspannende zwemkleding' verplicht is (en je met zo'n lelijke short dus niet te water mag). Maar ook zij was tevreden: kinderen blij en zij kon baantjes trekken en uitpuffen in de bubbelbaden.

Nog meer 'recensies'?

2 opmerkingen:

  1. Fijn dat je het zo goed naar je zin hebt. Ik ben ermee gestopt hoor met het gaan naar zwembaden. Ik ging vaak naar het zwembad om te relaxen in de bubbelbaden. Maar die zijn alleen maar bezet door de hangjongeren. Ik heb nu een opblaasbaar bubbelbad gekocht, en wat een verademing is dat zeg! Hij is zelf heel makkelijk op te zetten en ik kan er gewoon in wanneer ik wil!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat je het zo goed naar je zin hebt. Ik ben ermee gestopt hoor met het gaan naar zwembaden. Ik ging vaak naar het zwembad om te relaxen in de bubbelbaden. Maar die zijn alleen maar bezet door de hangjongeren. Ik heb nu een opblaasbaar bubbelbad gekocht, en wat een verademing is dat zeg! Hij is zelf heel makkelijk op te zetten en ik kan er gewoon in wanneer ik wil!

    BeantwoordenVerwijderen